Friday, 3 April 2015

Mac 2015 Penuh Dengan Memori Suka Duka

Mac 2015 Penuh Dengan Memori Suka Duka


Mac 2015 dah pon berakhir. Banyak sangat kejadian dan moment-moment yang tak boleh saya lupakan sepanjang bulan Mac 2015 ni. Punya la busy sampai tak sempat nak di share dalam blog ni. Antara story mory kejadian menarik sepanjang Mac 2015  yang patut saya share dan simpan dalam blog ni ialah:
  • Menyiapkan hantaran sepupu saya kahwin
  • 5D 5N Aina Nur Afrina admitted KPJ Perda
  • 19 Mac Aina Nur Afrinanya besday
  • Celebrate besday Aina
  • Kazenku kahwin
  • En. Suami kena standby di LIMA Langkawi
  • 1st Dinner kat Puncak Mutiara selepas 11 hari tak jumpa En. Suami
  • Dinner lagi kat Steamboat
  • Pakcik Encik Suami jalani pembedahan jantung

Nampak tak busynya saya sepanjang Mac 2015. Tak sempat nak berehat sesangat. Bersambung-sambung komitmen. Tapi Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. Semoga April 2015 ni menjadi bulan yang penuh bersemangat dan dilimpahi rezeki yang melimpah ruah.

Kalau masa mengizinkan saya, nak je simpan semua kejadian sepanjang Mac 2015 dalam blog ni untuk tatapan anak cucu cicit nanti. Hehehehe...Jauh sungguh impian saya kan. Stop jap blogging & blogwalking harini. Masa untuk memasak lak. Sabtu ahad adalah hari masak memasak untuk saya dan suami. 

Heppy weekend u olzzzz....

No comments:

Post a Comment